מכשיר ה snoring care

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/12/2010 | 21:03 | מאת: יואל

לפרופסור פינקלשטיין שלום, אני בן 42 ואובחנתי כסובל מהפסקות נשימה בדרגה קשה, לפני כ-4 שנים במעבדת שינה. מאז עברתי מספר רופאים מומחים, ניסיתי את מסיכת הסיפאפ (ניסיתי להתרגל לשימוש בה אך ללא הצלחה), התקן דנטלי ואפילו טיפול לאימון נשימה נכונה. כל אחד מן הטיפולים הנ"ל לא הצליח לעזור לי בבעיה שגררה עייפות מאוד קשה במהלך היום, ושכמעט ולא אפשרה לי לעבוד. אני נמצא וקורא בפורום זה כבר די הרבה זמן. ראיתי כי מכשיר ה snoring care מעולם לא הומלץ על ידך ולכן, מלכתחילה לא שקלתי אותו בתור אופציה לטיפול. לפני 3 חודשים אישתי התעקשה שאני אנסה את המכשיר ואני חייב לציין שמאז המצב שלי פשוט..השתפר. היום אני מרגיש הרבה יותר עירני וכמעט שאיני מתעורר במהלך הלילה (לפני השימוש במכשיר הייתי מתעורר כל שעה-שעתיים). לעיתים נדירות אני מרגיש את פעילות המכשיר אך זה זניח אל מול התוצאות. אני לא רופא ואיני מתיימר להבנה מעמיקה של הנושא. אני רק יודע שהמכשיר עזר לי ושחבל יהיה אם אנשים יפספסו טיפול שיכול להועיל להם. הובטח לי מטעם החברה המשווקת את המכשיר, כי המכשיר אינו פוגע באיכות השינה וכי הוא מזהה את פרקי הזמן שבהם אני נמצא בשינה עמוקה ומטפל בהתאם לכך. כך או כך, השינה שלי מרגישה בסדר גמור. וזהו..אני מניח שפשוט הרגשתי בצורך לשתף אותך ואת שאר קוראי הפורום, כי אני יודע שיש עוד רבים המתוסכלים כפי שאני הייתי, במשך כמה שנים לא קלות.

28/12/2010 | 22:56 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, פניה זו נראית כפניה מוזמנת כפרסומת מסחרית. במידה יואל והנך אכן פציינט אמיתי ולא מתחזה, אתה מוזמן לבוא אלי לבדיקה ונראה אם אכן יש כזו תופעה... טל': 052-2440643. פרופ' יהודה פינקלשטין

29/12/2010 | 22:17 | מאת: יואל

ספקנות תמיד היתה (וכנראה תמיד תישאר) תכונה ישראלית מובהקת. גם אני כזה ולכן, לא אשפוט את עמדתך. אני רק יכול להגיד כי איני מפרסם דבר וכי אין לי כל אינטרס גלוי או סמוי. סה"כ שיתפתי קצת במה שעברתי, בתקווה שהדבר יעזור למישהו. אני מאוד מכבד אותך, אך יחד עם זאת, איני מרגיש כי חלה עלי חובת הוכחה כלשהי. תסלח לי, אם זה נשמע לי קצת אבסורד לפנות חצי יום (לפחות) מזמן שאין לי, בכדי לנסוע כל הדרך מהצפון לאיזור המרכז, לבצע בדיקה שאיני זקוק לה,לשלם בכסף שאני מעדיף לחסוך, וכל זאת, רק כדי להוכיח כי אני הוא אני ושהודעה כזו או אחרת שכתבתי בפורום מסויים, היא אותנטית. אני את הבדיקות שלי כבר עשיתי, ושמח שזה מאחורי. בכל מקרה, במידה ואתה חושש כי מדובר בפרסומת, אתה יותר ממוזמן לדאוג למחיקת הודעתי המקורית המשך ערב נפלא

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה