כאבי גרון , האם יכול להיגרם מהתקררות?

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/12/2010 | 01:11 | מאת: אדריאן

פרופ' פינקלשטיין שלום, רציתי לשאול שאלה... האם התקררות יכול לגרום לכאבי גרון (לא ממש כואב לי) אלא רק כשאני מנסה לבלוע את הרוק. כרגיל אני עדיין סובל מהנזלת. מה אפשר לקחת כדי להקל? ניסיתי לקחת סטרפסילס ואקמול סינוס, זה עזר אבל שוב חזר אבל הפעם בגדול. תודה מראש אדריאן05

23/12/2010 | 19:24 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

אדריאן שלום, אין האינטרנט תחליף לבדיקת הפציינט ולכן לא ניתן כך לייעץ לך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

23/12/2010 | 19:24 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

אדריאן שלום, אין האינטרנט תחליף לבדיקת הפציינט ולכן לא ניתן כך לייעץ לך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה