שיטת ניתוח

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/12/2010 | 22:17 | מאת: ליאת

באיזה שיטה אתה משתמש לצורך ניתוח של שקדים ושקד שלישי האם pit

19/12/2010 | 22:34 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, שיטות אקזוטיות כגון לייזר, גלי רדיו, סכין חשמלית וקובליישן או פלסמה נכשלו. חלקן גרמו כאבים קשים וחלקן גרמו לדימומים והותירו רקמת שקדים. יש המשתמשים בשייברוגם שיטה זו הנוחה מאד למנתח איננה טובה לפציינט. זאת מאחר ונשאבת רקמה הדבוקה לשקדים ונותרת רקמת שקדים. בסופו של דבר השיטה הטובה ביותר היא השיטה שבה משתמשים במכשור הברזל הישן. טכניקות שימוש במכשור שונות. אני מפריד את השקדים ע"י הזרקת מיים בלחץ ותופר אח"כ את שולי הפצע.כך לא נותרת רקמת שקדים, אין הניתוח כרוך בכאב משמעותי וההחלמה מצויינת. בברכה פרופ' יהודה פינ'קלשטין

19/12/2010 | 22:34 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, שיטות אקזוטיות כגון לייזר, גלי רדיו, סכין חשמלית וקובליישן או פלסמה נכשלו. חלקן גרמו כאבים קשים וחלקן גרמו לדימומים והותירו רקמת שקדים. יש המשתמשים בשייברוגם שיטה זו הנוחה מאד למנתח איננה טובה לפציינט. זאת מאחר ונשאבת רקמה הדבוקה לשקדים ונותרת רקמת שקדים. בסופו של דבר השיטה הטובה ביותר היא השיטה שבה משתמשים במכשור הברזל הישן. טכניקות שימוש במכשור שונות. אני מפריד את השקדים ע"י הזרקת מיים בלחץ ותופר אח"כ את שולי הפצע.כך לא נותרת רקמת שקדים, אין הניתוח כרוך בכאב משמעותי וההחלמה מצויינת. בברכה פרופ' יהודה פינ'קלשטין

20/12/2010 | 08:29 | מאת: שוב אני

נישמע מאוד מפחיד המנותח לא עלול להחנק מהמים המוזרקים אל פיו ומה בדבר הקאות לאחר הניתוח ומה השיטה בענין שקד שלישי

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה