ניתוח לנכד

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

16/12/2010 | 09:57 | מאת: לאה תירוש

שלום פרופ פינקלשטיין יש לי נכד בן 3 וחצי שסובל משקד שלישי ואולי גם משקדים במהלך השנה האחרונה טופל בצורה הומאופטית שעזרה לו יפה ,אולם לאחרונה חל שינוי לרעה במצבו והוא שוב נוחר ומתקשה בנשימה אפית הוריו ממשיכים לחפש פתרונות אחרים אני לא מאמינה ברפואה האלטרנטיבית ויצאתי לחיפוש אחר המנתח הטוב ביותר עבורו גם באופן פרטי שמך הולך לפניך אבל אבקש את סלחתך על השאלות שיוצאות מלב דואג האם אתה בקיא ובעל נסיון בסוג ניתוח כזה שכן אתה מתעסק בדברים מסובכים לעילא ולעילא (טבכל זאת נסיון צריך גם בדברים הכביכול פשוטים) כמה ניתוחים כאלה עשית ומה רמת הסיכון בהם תודה רבה וסליחה

17/12/2010 | 00:40 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, נסיוני הוא בלמעלה מ-3000 כריתות שקדים חלקם בניתוח בפני עצמו ורובם כחלק מניתוחי חיך ולוע לצורכי תיקון נשימה ודיבור.המנעות מניתוחים אלו כאשר הם נחוצים כרוכה בסיכונים וסיבוכים לעיתים בעייתיים מאד. לעומת זאת במידה ונעשים כיאות הסיבוכים יחסית נדירים ובד"כ סבירים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

17/12/2010 | 00:40 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, נסיוני הוא בלמעלה מ-3000 כריתות שקדים חלקם בניתוח בפני עצמו ורובם כחלק מניתוחי חיך ולוע לצורכי תיקון נשימה ודיבור.המנעות מניתוחים אלו כאשר הם נחוצים כרוכה בסיכונים וסיבוכים לעיתים בעייתיים מאד. לעומת זאת במידה ונעשים כיאות הסיבוכים יחסית נדירים ובד"כ סבירים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה