חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/12/2010 | 12:06 | מאת: רונה

ביתי אמורה לעבור ניתוח לסגירת חיך בעוד שלושה חודשים האם הניתוח מסוכן כרוך בכאבים

15/12/2010 | 22:30 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הניתוח מטבע הדברים כרוך בכאבים אך הילד יקבל משככי כאבים. הסיכונים הם הסיכונים הסבירים הרגילים בניתוחים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

15/12/2010 | 22:30 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הניתוח מטבע הדברים כרוך בכאבים אך הילד יקבל משככי כאבים. הסיכונים הם הסיכונים הסבירים הרגילים בניתוחים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

19/12/2010 | 16:21 | מאת: שוב אני

הרופא הזהיר אותנו שיכול להיות שאחרי הניתוח הילדה תקיא דם למה? מה דעתך?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה