שקדים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

01/12/2010 | 00:47 | מאת: אני

בני בן 3 וחצי אני חוששת מאוד מניתוח שקדים האם אין שום דרך להימנע מניתוח נשימתו מאומצת בשינה נוחר לעיתים יש לו הפסקות נשימה(בית החזה שלו עולה ויורד במאמץ אבל לא ניכנס אוויר ואז הוא כאילו מתנער מהשינה וחוזר חלילה מה דעתך? תוכל להרגיע אותי קצת?

01/12/2010 | 08:46 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, תמהני, ומדוע אנך חוששת יותר ממצבו הבריאותי הבעייתי עתה? ומדוע אינך חסה על איכות חייו הירודה מסיבה זו? האם את היית מוכנה לחיות כך? אל תעשי לילד משהו שלא היית עושה לעצמך. האם אינך נוסעת עם הילד במכונית? הרי הסיכוי להיפגע בתאונת דרכים גדול מאד. במידה והניתוח מבוצע כיאות הרי שמהלך ההחלמה נאה ושיעור הסיבוכים נמוך. התועלת שבניתוח היא רבה ביותר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה