שקד שלישי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

21/11/2010 | 09:21 | מאת: בלה

בן 4 סובל מנחרות בשינה האם כל א.א.ג יכול לנתח שקד שלישי או שצריך תת התמחות מיוחדת

21/11/2010 | 23:32 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, כל רופא אא"ג יכול לכרות את האדנואיד. כך גם כל רופא נשים יכול לבדוק, לילד או לנתח, אך האם היית פונה לכל רופא נשים שהוא? כך גם כמעט בכל תחום. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

21/11/2010 | 23:32 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, כל רופא אא"ג יכול לכרות את האדנואיד. כך גם כל רופא נשים יכול לבדוק, לילד או לנתח, אך האם היית פונה לכל רופא נשים שהוא? כך גם כמעט בכל תחום. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

22/11/2010 | 09:12 | מאת: שוב אני

הצלחת לבלבל אותי.... צריך תת התמחות לכך או לא אני אדם מהישוב שלא בקיא בפוליטיקה רפואית אנא עזור לי להבדיל בין מנתח טוב למנתח מעולה ומיומן איך אפשר לדעת?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה