שלום מאדריאן, לגבי הניתוח התיקון השני

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

07/11/2010 | 04:26 | מאת: אדריאן לרנר

שלום פרופ' פינקלשטיין ואריאלה מה שלומכם? מקווה שהכל טוב. החלמתי לגמרי מהניתוח האחרון של החיך שבו הדיבור תוקן. לגבי הניתוח הבא של השפה והאף החיצוני והפנימי עדיין לא קיבלתי הזמנה לניתוח. לצערי גם לא יכולתי להגיע לכפר סבא וזאת בגלל שאני במצב כלכלי מאוד קשה, אני לא מוצא עבודה באף מקום ועוד מעט אהיה זרוק ברחוב. אני מאוד רוצה פרופ' פינקלשטיין לסיים את הניתוח השני ומקווה להשאיר את הכל מאוחר שהכל יהיה בסדר. כרגע המצב הרפואי החמיר ולאחר ביצוע של בדיקת EMG נתגלה כי אני סובל ממחלת שרירים "מיופתיה כרונית", הגורמת לדלדול שרירים קשה והגבלות תנועות. עקב המראה החיצוני איני יכול למצוא שום עבודה ורק יכול עבודה קלה משרדית בישיבה. בגלל שכולם רואים אותי בריאיון ככה אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה.. אני מאוד מיואש ומטופל אצל בסיכיאטר עקב כל הבעיות שנוצרו. רציתי לשאול בהזדמנות זו מתי אוזמן לניתוח השני תיקון של השפה , האף החיצוני והפנימי? תודה מראש על הטיפול אדריאן

07/11/2010 | 05:19 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

לאדריאן היקר, אני מצטער לשמוע על בעיותך ושמח שהועלנו לך עד כה. התורים אינם קצרים. אך נשתדל לזמנך בהקדם האפשרי. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה