לייזר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

01/08/2010 | 12:34 | מאת: ל

שלום, אני בת 35, ברצוני לעשות ניתוח לייזר בשקד. יש לי בשקד השמאלי נקבים/חורים שבהם מתנקז אוכל הגורם לבאשת פה. 1. האם ניתן לעשות ניתוח אצלך עם כללית מושלם? 2. האם ניתן לעשות בגילי? 3. כמה זמן החלמה? 4. האם תהליך ההחלמה קשה? תודה.

01/08/2010 | 15:41 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מאחר והטיפול פותח על ידי הרי שןדאי שאני יכול לבצעו. לא ניתן לבצעו בכיסוי קופ"ח. אין בעיה לבצעו כל עוד אין רפלקס הקאה ער מדי. ההחלמה איננה קשה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

01/08/2010 | 19:11 | מאת: ל

תודה על תשובתך. איך אדע אם רפלקס ההקאה ער מידי? מה עושים עם הלשון במהלך הניתוח? חייבים הרדמה מלאה או שניתן גם עם מקומית? כמה זמן נמשך תהליך ההחלמה? תודה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה