איירפופר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/07/2010 | 15:46 | מאת: ליאת מנשה

מה דעתך על מכשיר האייר פופר כתחליף לניתוח כפתורים

22/07/2010 | 16:32 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, המכשיר איננו יעיל כלל בילדים הסובלים מדלקת אוזניים נסיובית ולכן איננו יכול להוות תחליף לצנרור התופיות ("כפתורים") וודאי שלא לכריתת האדנואיד ("השקד השלישי") שהיא מרכיב החשוב ביותר בניתוח. המכשיר יכול להועיל אולי במקרים נדירים של מבוגרים הסובלים מאורור לקוי של האוזניים והמתקשים בפמפון. בסה"כ קוריוז בלבד. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

01/08/2010 | 13:39 | מאת: רוני

שאלות לי אל פרופסור פינקלשטיין. א. אם האיירפופר אינו יעיל, מדוע הוא מוכר ע"י קופ"ח כללית? ב. באתר החברה המייבאת את האיירפופר: www.earpopper.co.il ישנם מכתבי המלצות מצולמים מטובי הרופאים בארץ בינהם: פרופסור אלידן מהדסה עין כרם, ד"ר ברוורמן מנהל מח.א.א.ג.בבית החולים הילל יפה, פרפסור רפי קרסו,ד"ר יצחק ענתבי מנהל מח' א.א.ג. במרכז רפואי זבולון, פרופסור שמואל קיויתי מומחה לרפואת ילדים, ד"ר יהודה רוט מנהל מחלקת א.א.ג. בית החולים וולפסון, ד"ר יואב טלמון – מנהל מחלקת א.א.ג. בית החולים הממשלתי נהריה,ועוד רופאים טובים אחרים. ג. אישור מצולם של ה F.D.A על יעילותו של האיירפופר במניעת ניתוחי כפתורים. ד. שבחים אודות האיירפופר באתר ביה"ח הילל יפה והדסה עין כרם. ה. מחקרים שבוצעו ע" רשות הבריאות האמרקאית, המאשרים את יעילותו של האיירפופר,גם מפורסמים באתר. ו. בירור שערכתי במחלקת א.א.ג בביה"ח הדסה, ע"מ לוודא את נכונות הדברים, אישרו הרופאים את יעילותו של האיירפופר במניעת ניתוחי כפתורים. ז. חבל שישנם רופאים שלא מכירים את המכשיר

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה