שקד שלישי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

24/06/2010 | 08:09 | מאת: שוב ליאת מנשה

האם יש מקרים בהם אתה מאבחן שקד שלישי ולא ממליץ מיד לנתח? מה הקריטריונים לניתוח?האם הוא נחשב ניתוח מורכב?האם יש בו סיכונים?כמה זמן הוא נערך? אני יודעת שבני נושם דרך האף בחלק מהלילה והחלק השני נושם דרך הפה (אני מרגישה את האויר יוצא דרך האף )האם גם במיקרה כזה מומלץ לנתח?איך אפשר להגיע אליך לבדיקה באופן פרטי,במה כרוכה הבדיקה כמה זמן היא עורכת והאם היא כואבת ?האם בסיומה נקבל באופן מידי אבחנה רלוונטית למצב? תודה מראש

25/06/2010 | 06:43 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, כריתת האדנואיד נחוצה כאשר הוא איננו מאפשר נשימת אף או כאשר יש מחלת אוזניים תיכוניות. הניתוח איננו כרוך בכאב או בסבל אלא בהרגשת הקלה והנאה מנשימת האף. איננו כרוך באשפוז ודי ביום שהיה בבית. הבדיקה במרפאה איננה כרוכה בסבל והתשובה היא מיידית. אני מוכר כיועץ למכבי מגן, כללית מושלם, לאומית ועוד ומאוחדת עדיף וזאת מובן בנוסף לחברות הביטוח. כך שיש החזר על התשלום. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה