חברה שמדברת עם עצמה !

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

03/05/2010 | 21:48 | מאת: יובל

שלום יש לי חברה שמדברת אל עצמה היא ממציאה סיפורים שהיא מכירה ילד אחד ובעצם הוא בכלל לא קיים היא מרימה את הטלפון ומדברת אל מישהו ואין בכלל אף אחד על הקו ויש גם פעמיים שהיא שמה את היד על הפה ומדברת אל מישהו אתה יכול בבקשה להגיד לי מה השם של המחלה שלה ??! וממה זה נובע ... והאם היא מודעת לכך שהיא מדברת על עצמה ?! תודה רבה !

04/05/2010 | 22:53 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, בנושא זה את צריכה לפנות לפורום העוסק בהפרעות נפשיות כלומר פסיכיאטריה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה