לגבי המשך טיפול בתיק

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

14/10/2009 | 13:23 | מאת: אדריאן לרנר

שלום פרופ' פינקלשטיין מה שלומך? אני יוצר קשר בשנית בקשר לתיק האם הגיע מהארכיון וראית את סיכום המפגש האחרון שהיה לנו השנה בבית החולים (נקבע לאחר בדיקה מיקרוסקופיט שלך כי יש צורך בניתוח לתיקון דיבור האפי, ובניתוח אי ספיקת חיך כפי שנכתב לגב' מאיה יינון (קילנאית תקשורת ברמב"ם). אבקש כמו כן לקבוע תור בהקדם, מחכה לתשובה תודה מראש אדריאן לרנר ת.ז. 034333161.

14/10/2009 | 19:16 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אכן תקלה אם המזכירה לא הביאה את התיק ולא הזמינה אותך. הדבר יטופל מחר.אני חוזר ומבקש, זה איננו המקום המתאים לסידור עניינים פרטיים שאין בהם עניין לציבור. להבא פנה לדוא"ל שליבבית החולים: [email protected] או הפרטי: [email protected] בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה