אחרי ניתוח חיך - שאלה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

21/09/2009 | 10:48 | מאת: זהבית

פרופסור פינקלשטיין שלום הבת שלי עברה ניתוח חיך לפני שבועיים ולפי ההנחיות שקיבלנו ממך ומפרופסור רוזנברג לאחר שבועיים ניתן לחזור לכלכלה רגילה ולבקבוק רגיל ולמוצץ. שאלתי היא: אני רואה שמרבית התפרים בפה עדיין לא נמסו - האם למרות זאת ניתן לחזור לשגרה רגילה או לחכות עד שהתפרים יעלמו לגמרי (עברה ניתוח של חיך רך וקשה) תודה רבה זהבית

24/09/2009 | 00:05 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אכן ניתן לעבור לכלכלה רגילה ללא קשר לעניין התפרים. הכל כשורה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה