בקשר להמשך קביעת תור טרום ניתוחי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/09/2009 | 00:20 | מאת: אדריאן לרנר

לפרופ' פינקלשטיין שלום רב, שמי אדריאן לרנר ואני בן 32 מנהריה. בעבר הופניתי אליך מרב"ם לצורך טיפול בחיך ושפה שסועים לניתוח SEPTORINOPLASTY לתיקון כולל באף (ניחריים וכדומה) שבו הדיבור האפי יתוקן ואף לצורך טיפול בנזלת שיבוצע אף הוא בניתוח לתיקון בעית הנזלת הכרונית לאחר תיקון דיבור האפי שצויין. שלחתי לך כמו כן בדואר רשום את צילום מערות האף C.T. כפי שהתבקשתי ואותו עשיתי בבית חולים נהריה. ואף השארתי לך הודעה בפורום שבו התבקשתי למסור לך בפקס שם פרטי ומספר תעודת זהות לצורך אימות פרטים ובדיקה מדוע לא יצרו איתי קשר. יש לציין שניתוח זה עלי לעבור במהלך חופשתי ממקום עבודתי מכיוון שהייתי כ 7 חודשים בלי עבודה והתחלתי לעבוד מחדש ולכן לא אוכל כרגע לקחת חופש מהעבודה. כבר כמספר חודשים שאני בקשר עם אישה גרושה מאיזור הקריות אך כיום הודיע לי שאינה מעוניינת להמשיך מכיוון ההיסטוריה הרפואית שלי שאותה אינה מקבלת ואף פוחדת כי במידה שיוולד לנו תינוק הוא יצא לעולם עם אותו מום שאני נולדתי חיך ושפה שסועים, אישה זו יש לה 2 ילדים מהפרייה שאותהביצעה במחלקה הגנטית בבית חולים רמב"ם ושם שאלה לגבי הנושא שלי שבה נאמר כי 50 אחוז בטוח שהתינוק יוולד עם חיך ושפה שסועים או עם הבעיות הנלוות שבהם נולדתי (תת משקל, עקמת בגב, ושמיעה) הורי מסתייגים מכך שאעבור שוב ניתוח בבית חולים בכפר סבא במאיר כי הם חוששים שהניתוח לתיקון הבעיות הנלוות יכשל שנית כפי שקרה בבית חולים רמב"ם , אך חברתי עומדת על כך שאטפל בבעיות אלו ובמידה שלא אינה מוכנה להמשיך במערכת היחסים, דואר האיימיל שלה הוא [email protected]. אשמח מאוד אם תוכל לשוחח איתה על כך בנוגע למום הלידה. תודה מראש בשנית ומחכה לתשובה ממך בקשר לתור לטרום ניתוחי אדריאן לרנר , ת.ז. 034333161 נהריה מס' פלאפון : 0526405843

13/09/2009 | 00:34 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, תיקך יוזמן מהארכיון ויטופל. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה