בעיה דחופה.

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/08/2009 | 16:51 | מאת: קרן

שלום רב. כשנתיים וחצי אני סובלת מבעיות בבליעה קשה לי לבלוע אני קשה לי לדבר אני מתעייפת שאני מדברת . קשה לי לישון אני אוליי יושנה 2-3 שעות וגם לפעמים לא רצופות. יש לילות שתוך כדי שינה אני מנסה ליבלוע את הרוק כמה פעמים ואני נחנקת לא מצליחה . משהו מאוד מפחיד. כנראה אוליי מהפחד שזה יקרה לי אני מפחדת גם לישון. יש לציין שהאיתי אצל אא"ג. רופא משפחה .ניורולוג. אך לאף אחד אין תשובה בשבילי רציתי לדעת אם להתייחס לזה ולהמשיך עוד בדיקות. אני מאובחנת כסובלת מחרדות רציתי לדעת אם זה קשור אפילו שאני לוקחת משהו שמרגיעה אותי. יש לציין שהנשימה שלי לא סדירה עד כדי לפעמים נורא קשה לי לנשום תודה.

14/08/2009 | 08:06 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הבדיקה והטיפול החשובים ביותר עבורך הם של פסיכיאטר. לאחר מכן באם עדיין תחושי בבעיות אלו את יכולה להגיע לבדיקה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה