ענבל חצוי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

29/07/2009 | 10:11 | מאת: רויטל

לחברה שלא יכולה להגיע למחשב נתן רופא הילדים הפניה לרופא אף אוזן גרון עם ההבחנה: אוולה חצויה עם רושם של חוסר עצם בחיך אחורי האם תוכל להסביר למה הוא מתכוון, הרופא נתן את הפנייה אך לא נתן את הדעת לכך בעל פה והאמא מאתמול חרדה ומאוד דואגת במה מדובר, מה ההשלכות (התינוקת בת חודשיים) תודה רבה

שלום רב, ענבל מפוצל הינו אחד מסמני שסע תת רירי בחיך. בינקות יתכנו בעיות יניקה עליהן מתגברים באמצעות בקבוק מיוחד או/ו הדרכה מתאימה. בהמשך, מום זה בחיך (שסע תת רירי) עלול לגרום לדיבור אפי אשר מובנותו עלולה להיות לקויה. המלצתי החמה לפנות למרפאתנו, לקבל אבחנה מדויקת ולהישאר במעקב, על מנת לפתור בזמן בעיות. אם תופענה, בהמשך. אין מקום לדאגה, אך יש מקום לפעול לפי ההנחיה שלעיל. הטלפון של מרפאתנו, שהינה מרפאת מומחים לחיך שסוע (שסע תת רירי בחיך הינו אחד ממוי החיך השסוע). חברתך יכולה להתקשר לטלפון 09-7472703 או לשלוח פקס לטלפקס 09-7471617 ונשמח לעזור. ברצוני לציין כי פגישתנו אמורה לספק להורים את כל המידע ולהוריד חרדות ובעיקר-וזה החשוב מכל- להיות במעקב. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה