טיפות אף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

26/07/2009 | 09:04 | מאת: שלו

לפרופסור פינקלשטיין שבוע טוב, יונתן בן חודש וחצי סובל מקשיי נשימה ומחיצת אף עקומה (נפגשנו במרפאתך בפ"ת) והמלצתך להזליף טיפות אף סינומרין, האם להזליף באופן קבוע כל מספר שעות או רק כשהילד מתחיל לנחור או לנשום בכבדות? ובקשר לאבחנתך שהילד מתקשה בסינכרון אכילה ונשימה האם יש לזה פיתרון או טיפול כל שהוא או שזה מסתדר עם הזמן?

26/07/2009 | 23:42 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ההזלפה יש לבצע באופן סדיר. אם אטימות האף לא תחלוף אז פיתרונות יש אך עדיין לא ברור לאיזה מהם נזדקק. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

27/07/2009 | 08:52 | מאת: שלו

אשמח לקבל הסבר על בעיית הסינכרון והאם יש לזה איזה פיתרון או שזה עובר לבד?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה