האם קיבלת את הפקס ששלחתי? .. לד"ר פינקלשטיין

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/07/2009 | 02:24 | מאת: אדריאן לרנר

שלום רב אכן זמן ההחלמה הוא כשבוע בבית החולים, ושבוע נוסף בבית. אצלי כשעשיתי ברמב"ם היה לי מאוד קשה וביום הראשון הקאתי דם מההרדמה (ניתוח שארך בין 9 ל 10 שעות). כששוחררתי לאחר מכן התעלפתי בבית במקלחת ואיבדתי הכרה למשך 3 דקות בגלל שהסתכלתי במראה והרגשתי סחרחורת... דרך אגב קיבלת את הפקס ששלחתי? עם מס' ת.ז.? כרגע אני לא עובד וכנראה גם שבוע הבא. לגבי הניתוח אמא קצת לא מסכימה בגלל שיהיה קשה לה לעבור שוב את זה ומפחדת שהניתוח יכשל פעם שניה. יהיה לה גם קשה להגיע מנהריה לכפר סבא כל יום.. כשהייתי בבית החולים היה לי מאוד קשה ותמיד היה מישהו שהיה לידי. בגלל זה אני חושש לעבור אותו.. אבל בטוח שאני נמצא ביידים של זהב קיבלתי הרבה חוות דעת טובות מאוד. אני מאוד אשמח אם אוכל לדבר כמו אדם רגיל ויבינו אותי כשאני מדבר בעברית למרות ששפות אחרות הדיבור הוא מושלם (ברומנית אנגלית וספרדית). כרגע אני מקבל טיפול תרופתי אך הוא לא עוזר, אם אני נמצא ליד מזגן אז הנזלת משתלטת, ולהיות תחת השפעת תרופות שמרדימות זה לא חיים.

11/07/2009 | 02:26 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הפקס הגיע אך ללא כל פרט רלבנטי. אפילו מס' טלפון לא מופיע. לכן המזכירה התבקשה להזמין את תיקך מהארכיון. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה