בירור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/07/2009 | 14:09 | מאת: K

האם אתם מקבלים אצלכם גם מבוטחי "מכבי" או רק כללית המדובר בילד שאוכל עדיין אוכל מרוסק ומטופל כבר אך ללא הצלחה להעבירו למרקם גס יותר האם זה נכון שאצלכם ניתן לעשות בדיקת מנגנון בליעה גם עם הילד אוכל אוכל טחון כי בעבר נאמר לי שאין טעם לעשות בדיקה כזאת כי לא ניתן להכריח את הילד לאכול אוכל "בחתיכות" אך הרופא הנוכחי אמר שאצלכם כן בודקים זאת כדי להיות שקטים שהכל בסדר מבחינת הבליעה תודה

06/07/2009 | 06:00 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אנו מקבלים לבדיקה וטיפול באופן שיגרתי פציינטים מכל רחביהארץ ומכל קופות החולים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה