בירור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/07/2009 | 14:04 | מאת: K

האם זה נכון שהמחלקה שלכם מקבלת רק מקופת חולים כללית, האם יש לכם מטופלים של "מכבי" האם ניתן לעשות בדיקת מנגנון בליעה לילד שאוכל אוכל מרוסק בלבד נאמר לי ע"י הרופא שאתם מומחים לבדיקות כאלה, כי בעבר נאמר לי שלא ניתן לעשות בדיקה זו כי לא ניתן להכריח את הילד לאכול אוכל "בתחתיכות" שמסרב ולכן אין טעם לבדיקה תודה

06/07/2009 | 05:59 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אנו מקבלים לבדיקה וטיפול באופן שיגרתי פציינטים מכל רחביהארץ ומכל קופות החולים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה