לקראת נ יתוח בעוד שבועיים.

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

30/06/2009 | 15:06 | מאת: מעיין

בתי- יולי בת 4, אמורה לעבור ניתוח לתיקון חיך שסוע תת רירי בעוד שבועיים. האחות אמרה לי להגיע בבוקר הניתוח בשעה 8.00. האם זה לא מאוחר מידי? האם אין צורך בהכנה מקדימה ובדיקות יום לפני? אם אכן הגיע ב-8.00 באיזה שעה הילדה תנותח? בברכה, מעיין.

30/06/2009 | 19:47 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אתם מוזמנים לניתוח או לבדיקה טרום-ניתוחית?? אתם יכולים לפנות לאחיות במחלקה בטל': 09-7472150 ולברר את הנושא.האם בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

20/07/2009 | 14:44 | מאת: מיכל

האם ביצעתם את הניתוח בסופו של דבר? איך הייתה ההחלמה?

31/07/2009 | 21:32 | מאת: מעיין

יולי עברה ניתוח ב-13.7.09 ההחלמה בבית החולים היתה קשה מאוד נפשית, הילדה בכתה ללא הפסק. היה גם דימום קל שהצריך אשפוז ליום נוסף. גם כשחזרנו הביתה, הילדה התעוררה במשך שבוע כל יום מחלומות, בכתה מתוך שינה. מבחינת דיבור-ישנו שיפור מועט מאוד בדיבור-. עדיין קיימת צרידות שהיתה לפני כן. עדיין קיימים תפרים- אני מקווה שלאחר שיתמוססו יהיה שיפור יותר ניכר.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה