אלפי ברכות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/03/2003 | 19:27 | מאת: אמא אחת

לאריאלה היקרה, למזלנו הרב היית זו את שליוות אותנו לפני כ-17 שנה עת נולד בננו עם חך שסוע, וכמה מחמם את הלב להיווכח שהנה את כאן בפורום, מעניקה מנסיונך ומהידע הרב שלך לכל אותם הורים המתלבטים והמתחבטים בנושא של חיך ושפה שסועים. אני מאחלת לך ודר. פינקלשטיין הצלחה רבה, ואיך לא חשבו על זה קודם.....אמא אחת.

אמא יקרה! אמר, ובצדק, רבי מנחם מנדל מקוצק: "דברים היוצאים מן הלב - נכנסים אל הלב". הערכתך אותי משך שנים ומילותך החמות רגשו אותי עד מאוד. תודה מקרב הלב על הברכות, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה