חיך שסוע תת רירי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

20/06/2009 | 12:57 | מאת: לימור תורגמן

שבת שלום לפרופסור פינקלשטיין ודוקטור אריאלה נחמני!אושר תורגמן נותחה לפני כחודש עי פרופסור ליאור רוזנברג עקב חיך שסוע תת רירי ביום שישי אושר הקיאה כי היא לא הרגישה טוב ויצא לה גם מהאף שאלתי היא האם זה נורמלי?ובנוסף לא כל התפרים נמסו מהניתוח האם זה תקין?

20/06/2009 | 19:06 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לאחר חודש התפרים בד"כ כבר נמסים. הקאה מבעד לאף תיתכן לעיתים גם בילד רגיל. בכל מקרה אתם מוזמנים להגיע אלי לביקורת ביום שלישי או חמישי עם טופס 17. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה