ריח פה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/06/2009 | 14:25 | מאת: עדי

שלום פרופ', כבר כמה שנים שאני סובלת מריח רע בפה. לא העירו לי על זה, אך זה אולי מכיוון שאני כל הזמן מצויידת במסטיקים וסוכריות. בעבר עברתי בדיקת שיניים מקיפה- והבעיה אינה טמונה שם. עשיתי גם תבחין נשיפה, שבו לא נמצא דבר. אני מרגישה כאילו הריח הרע עולה במורד הגרון ומשתלט לי על הפה. זה מקשה על חיי החברתיים, על חיי הזוגיים ובכלל... איך ניתן לטפל במטרד הזה?

15/06/2009 | 23:36 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, תבחין נשיפה איננו רלבנטי כלל לגבי ריח-פה. צריך לבדוק אותך, לראות אם אכן יש ריח, ובמידה ויש ניתן למצוא את מקורו וכך לפתור את הבעיה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

16/06/2009 | 07:15 | מאת: עדי

תודה פרופ' על התשובה. היכן אוכל להבדק? תודה רבה עדי

16/06/2009 | 07:18 | מאת: עדי

תודה רבה על התשובה. היכן אוכל להבדק?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה