חיך שסוע תת רירי ודיבור אפי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

14/06/2009 | 15:34 | מאת: מעיין

לבתי בת 4 חיך שסוע תת רירי ודיבור אפי כתוצאה מכך. אנו ההורים מודאגים מאוד בשל הצורך בניתוח. אשמח לדבר עם הורים מודאגים נוספים שבנם / בתם עברו ניתוח דומה. מייל: [email protected]

14/06/2009 | 23:31 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, במידה ואתם מטופלים בידינו הרי שאין כל קושי לתת לכם מספרי טלפון של הוריהם נותחו. כיום נסיוני הוא בכ-1000 ניוחים כאלו. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

20/06/2009 | 13:02 | מאת: לימור תורגמן

הי מעיין ביתי בת השנתיים ושבעה חודשים עברה ניתוח לפני כחודש עקב חיך שסוע תת רירי אשמח לדבר איתך 0526362705 לימור

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה