דרכי טיפול בהפרעות נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

09/02/2009 | 18:56 | מאת: בת

שלום, אבא שלי סובל מבעיות נשימה בלילות אבל הוא לא יכול לגשת להיבדק בגלל שהוא מפחד שהבדיקות יפגעו ברשיון הנהיגה שלו והוא נהג במקצועו , רציתי לדעת האם באמת יש למשרד הרישוי זכות לשלול רשיון מנהג מקצועי בגלל בעיות כאלה לידיעתכם , ואילו דרכים אחרות ישנם לטיפול ואיבחון שהם לא דרך קופת החולים? (כמו דיקור סיני או תרופות שנמכרות ללא מרשם למשל..)

10/02/2009 | 06:30 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, החובה לדיווח על שינוי במצב בריאות של אבא מוטלת בראש ובראשונה עליו והדבר מצויין גם על גבי רשיון הנהיגה שלו.אבא עובר כיום על החוק והוא מסכן את חייו ואת חיי אחרים בכך שיכול לגרום לתאונת דרכים בחוסר ערנותו עקב הפרעת השינה שלו. לטובתו כדאי לו להגיע לבדיקה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה