אסטמה - אינפיזמה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/02/2003 | 17:13 | מאת: roffe

שלום רב, סבלתי מאסטמה במשך כשלש שנים ועכשיו המצב החמיר ואני סובל מאינפיזמה. לאחרונה עברתי ביוזמת הרופא שלי שתי בדיקות. אקו לב, ובדיקת גזים בדם. שתי הבדיקות היו שליליות. כרגע בטיפול עם אירובנט וונטולין - משאפים ואינהלציה, ואני נמנע מלקחת סטרואידים מכיון שאלה מעלים לי את רמת הסוכרת בצורה משמעותית. נאמר לי כאילו שאם אעבור לצום של כמה ימים (רק מים) זה יכול לעזור. האם זה נכון? האם יש מומחים שמטפלים במחלה הזו? מה כתובתם? אשמח לקבל את תשובתכם ועזרתכם בנידון בתודה ובכבוד' רב רופא

25/02/2003 | 22:09 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, פורום זה עוסק בהפרעות נשימה, דיבור ובליעה בראש וצוואר. אי לכך למשל בנושא כנחרה ודום נשימה בשינה. אך לא במחלות ראה כגון אסטמה או אמפיזמה. בבריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין מנהל הפורום

26/02/2003 | 07:56 | מאת: roffe

שלום רב, תודה על תשובתכם המהירה. האם אתם יכולים להמליץ לי על מומחה בתחום הזה? תודה ובכבוד רב, רופא

25/02/2003 | 22:14 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, פורום זה עוסק בהפרעות נשימה, דיבור ובליעה בראש וצוואר. אי לכך למשל בנושא כנחרה ודום נשימה בשינה. אך לא במחלות ראה כגון אסטמה או אמפיזמה. בבריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין מנהל הפורום

26/02/2003 | 09:22 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הפורום עוסק בהפרעות נשימה בתחום ראש וצוואר, כלומר בעיקר בנחרה ודום נשימה בשינה. הריני מאחל לך בריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין מנהל הפורום

26/02/2003 | 09:24 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הפורום עוסק בהפרעות נשימה בתחום ראש וצוואר, כלומר בעיקר בנחרה ודום נשימה בשינה. הריני מאחל לך בריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין מנהל הפורום

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה