בדיקת ברה חוזרת

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

09/03/2003 | 14:04 | מאת: דן

האם מותר לעשות 2 בדיקות ברה באותו חודש הכוונה מבחינת החומר ששותים להרדמה. שתי הבדיקות זה בגלל המצאות כמות נוזלים באוזניים שמשפיע על תוצאות הברה.

10/03/2003 | 15:13 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, בהמשך לתשובתי הקודמת: חשוב לציין שחרשות או מומי אוזן בילדים שלהם חיך שסוע ואינם לוקים בתסמונות ספציפיות איננו גדול יותר מאשר באוכלוסיית הילדים הרגילה. לא ברור לי מדוע ילדכם זקוק לבדיקת ברה חוזרת ולשם מה בכלל הדבר נחוץ. מכל מקום במידה ואכן יש צורך בבדיקה ניתן לבצעה בשנית ללא חשש. בברכת בריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין מנהל הפורום

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה