טיפות לאוזן

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/01/2007 | 09:12 | מאת: מיכל

האם במצב של רטרקציה של או התוף מותר לשים טיפות דזורן? רופא א.אג שלנו בחול ורופא הילדים אמר שלא שמים אבל הוא לא בטוח. הבטוח הוא שיש רטרקציה של עור התוף.

15/01/2007 | 13:05 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, במידה ויש רטרקציה כלומר משיכה של התופית (קרום התוף) פנימה, הרי שהתופית שלמה והאוזן התיכונה סגורה בפני העולם החיצון. ואם כך מה הסיבה למתן דזורן? במידה ויש דלקת של התעלה הליצונית ניתן להשתמש בהן. מדוע לא ניתןטיפול בהקדם להציל את התופית? בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

15/01/2007 | 15:33 | מאת: מיכל

איני יודעת את התשובה בכל מקרה רופא אאג שלנו בחול והשאלה האם ניתן טיפול עכשיו לשבוע ימים יכול להזיק בטיפות אלה? האם כדאי?

04/02/2007 | 23:18 | מאת: מתי

לבני יש חסר ב G6PD האם ניתן לתת טיפול בדזורן? תודה.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה