שפה וחיך שסועים ובעיות בדיבור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/10/2023 | 17:43 | מאת: כפיר

שלום רב ד"ר, אני בן 31 ונולדתי עם שפה וחיך שסועים. יש לי בעיה בדיבור שהדיבור שלי לא מובן תמיד והוא בצורה "מנואפת" ששומעים שיוצא אוויר מהאף וזה נורא משפיע על הדיבור ועל ההבנה של המילים שאני אומר ועל הדיקציה שלי. מה אני יכול/צריך לעשות בשביל לטפל בנושא הזה? שוב אני מזכיר- אני לא ילד אני בן 31 ותמיד סבלתי בנושא הזה אבל בזמן האחרון אני החלטתי שאני רוצה לטפל בזה בצורה גורפת. תודה, כפיר

שלום כפיר, בהחלט חשוב לעזור לך כדי שהדיבור יהיה ברור ורגיל. צור עמי קשר באמצעות הנייד שלי 054-7604385 או באמצעות האימייל [email protected] נוכל לדבר ואוכל לברר עמך נתונים באמצעותם אוכל לעזור לך בדרך הנכונה והטובה ביותר. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה