שיטת טיפול SSC - למי היא מיועדת ?

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/10/2021 | 15:06 | מאת: מירית

האם שיטת SSC מתאימה לטיפול בילדים בעלי אפרקסיה ורבלית קשה ? היכן ניתן לקרוא על השיטה הזו ? תודה

שלום מירית, שיטת SCC הינה שיטת טיפול בהפרעות דיבור וביניהם אפרקסיה של הדיבור בילדות. זו שיטה שהוצגה בכנסים ובהשתלמויות וקלינאי תקשורת שונים משתמשים בה בהתאם להחלטתם הקלינית. ניתן ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

18/02/2022 | 17:13 | מאת: שיטת SSC

שיטת SSC הינה שיטה לטיפול בבעיות בדיבור כולל אפרקסיה. אפשר ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] וברצון רב אעזור

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה