חיך שסוע ילד בן 3 מחפשת קלינאית

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/06/2019 | 21:19 | מאת: שירן

שלום בני בן ה3 נולד עם חיך שסוע ועינבל מפוצל הוא לא מדבר ברור ואומר רק שתי משפטים האם תוכלו להמליץ על קלינאית תקשורת באזור פתח תקווה

שלום רב, האם בנך עבר אבחון של קלינאית תקשורת? האם עבר הערכת מנגנון החיך ונערכה אינטגרציה בין מאפייני הדיבור להערכת מנגנון החיך? המידע הזה חשוב לפני טיפול של קלינאית תקשורת. בכל מקרה את מוזמנת ליצור עמי קשר באמצעות האימייל שלי [email protected] או באמצעות הנייד 054-7604385 נוכל לשוחח ובהתאם ברצון רב אעזור לך. בברכת יום טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה