בועות רק אצל תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/06/2019 | 20:40 | מאת: למלם

שלום רב, בני בן חודשיים והוא מוציא בועות רוק באופן יזום נראה כאלו הוא משחק חשוב לי לציין כי בבדיקה לאחר הלידה לפני השחרור הרופא ציינה כי היא חושבת שהוא היפוטוני אך מבדיקת נירולוג ואולטרסאונד ראש נאמר כי זה מתאים לגילו האם הבועות רוק מעיד על בעיה כלשהיא אודה לתשובה

שלום רב מכיון וההתפתחות של תינוקך תקינה, נראה שאין מקום לדאגה. בכל מקרה מכיון ומדובר בתינוק קטנטן, הייתי פונה לרופא הילדים. כי יכולות לעלות שאלות כמו האם נושם מבעד לפה, האם יש לו התאספות רוק בפה ומדוע... בברכה, ד"ר אריארלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה