בקשר לדיבור מהאף. .

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/06/2019 | 00:38 | מאת: לידור

שמעתי על המושג הרבה פעמים בתור שאלה "מה לידור אתה מדבר מהאף?" עכשיו אני לא ממש יודע אם זה באמת זה פשוט אתאר את המצב, יש הרבה הגיות מסויימות שנשמעות באות נ אבל אני מנסה לבטא בכלל באות ל במילים כמו, בגלל, בכלל, לא אפילו בשם שלי יש את האות הזה ןהרבה פעמים לא מבינים למה אני מתכוון ויוצא מצב שאני צריך לחזור על עצמי ואז אני מתחיל להתפדח, השאלה שלי היא האם יש פתרון או מה עליי לעשות כדי לשפר? אשמח לקבל תשובה בווצאפ או במייל, ולא דרך האתר תודה מראש, לידור :)

צעד ראשון לבדיקת תלונתך הוא לפנות לקלינאית תקשורת מומחית בתחום של דיבור מאונפף. קלינאית התקשורת תאבחן את הבעיה בדיבור שלך ובהתאם המלצות להמשך בדיקות או טיפול בדיבור. בברכת יום טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה