אריאלה נחמני דיבור מאנפף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/12/2018 | 22:23 | מאת: ספיר

הבן שלי היום בן 13 מאז שהוא קטן הוא דיבר מהאף לפני כשנתיים עבר ניתוח מתלה לועי הניתוח לא הצליח כי הילד עדיין מדבר מהאף מה אפשר לעשות הילד ממש בדיכאון היינו עוד כמה פעמים בביקורת והם לא יודעים למה הוא עדיין מדבר מהאף אודה לתשובה מה לעשות בבקשה

שלום רב, קשה לי לענות לך אלא אם תשלחי לי את הבדיקות שעבר טרם הניתוח ואת הניתוח שעבר. את יכולה לשלוח לי למייל האישי שלי [email protected] וברצון רב אעזור. בברכת שבוע טוב וחוכה שמח, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה