טיפול אצל קלנאית תקשורת כבר לא עוזר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/10/2018 | 09:35 | מאת: יהושוע

שלום דר נחמני לפני כעשר שנים נותחתי על ידי פרופסור פינקלשטיין זל ועדיין הדיבור שלי אינו מובן בקופה לא מאשרים לי טופס 17 לקל אית תקשורת מה עלי לעשות והאם ניתן לפתוח ולסגור מחדש כי אני מרגיש שגם הטיפול בדיבור לכ עוזר בכלל

שלום רב, אכן טיפולי קלינאית תקשורת מוגבלים. ככל הידוע לי מעבר לגיל 18 לא ניתן לקבל טופס התחייבות. עם זאת, במידה ויש לך ביטוח מושלם של קופת הלחולים בה אתה מבוטח,כדאי לברר אם אתה יכול להגיע לקלינאית תקשורת לאבחון באמצעותו. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני, קלינאית תקשורת

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה