חשבתי שיש לי חיידק אבל מסתבר שזה וירוס

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/05/2018 | 13:05 | מאת: Melody

ביום שלישי קמתי בבוקר שתיתי נס קפה ואז הלכתי לבית הספר אחרי שעתיים אכלתי לחמנייה עם גבינה ותוך כדי שתיתי שלוקים מהבקבוק מים שלי ואז 20 דקות אחרי התחלתי להרגיש בחילות השתחררתי הביתה ומאז אני סובלת מבחילות הלכתי יום למחרת ביום רביעי לרופא משפחה הוא אמר שזה לא התעכל לי טוב בכיבה ושזה עשה לי גירוי שם ולקראת הערב התחיל לי שוב פעם בחילות וצרבת הרגשתי תחושה של חריפות בגרון והתחיל לעבור לי באמצע הלילה וכל שנייה קמתי באמצע הלילה לא בגלל כאבים פשוט סתם והתחלתי לקרוא באינטרנט תסמינים של זה וישר נלחצתי וחשבתי שזה חיידק ההליקובקטור פילורי והייתי בטוחה שזה זה יום אחרי זה הלכתי שוב פעם הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לה מה יש לי והיא אמרה שזה לא החיידק הליקובקטור אלה וירוס זה יכול להיות אפשרי שבוירוס יהיה בחילות וצרבות ? האם ההרגשה הזאת תעבור לי או שהיא כרונית (וזה פעם ראשונה שיש לי תחושת בחילה וצרבות)

10/05/2018 | 13:08 | מאת: Melody

שכחתי לציין שגם הביאו לי אומפרודקס רציתי לדעת האם זה אמור לרפא אותי ?

שלום רב, אני מציעה להמשיך עם רופא המשפחה. אם, בעקבות המעקב, יראה לנכון להפנות אותך להמשך בדיקות (כמו הפניה לגסטרואנטרולוג) , בטוחני שיעשה זאת. בברכת שבוע טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה