סגנון אכילה לבת שנתיים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/03/2018 | 12:44 | מאת: מעין

שלום רב, בתי בת השנתיים, אשר ינקה עד גיל 1.8, מהיום שאוכלת מוצקים, היא עושה זאת על ידי מציצה של האוכל, המציצה מאוד דומה לצורת היניקה (קצה הלשון נראת מבחוץ וכאילו דוחפת את האוכל), בנוסף לכך היא ממוללת את הצוואר תוך כדי האכילה תמיד וזה נראה כמשהו שמרגיע/מנחם אותה. אם אנחנו משחקים איתה ואומרים לה שתראה לנו איך היא לועסת, היא עושה זאת אבל מיד אחרי חוזרת למציצה. נתוני רקע- יש לה כמעט את כל השיניים, היא מדברת מדהים מגיל שנה, אוהבת לאכול :) אשמח להבין ממך אם מדובר על התנהגות שאני צריכה לטפל בה או פשוט לעזוב. תודה מראש, מעין

שלום רב, ילדתך ילדה בריאה ויתכן שהגמילה מיניקה לוקחת לה זמן. אני מציעה לפנות לקלינאית תקשורת שתתן לך אסטרטגיות נכונות כדי להתמודד עם התופעה. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה