לעיסת לשון עם מודעות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

26/02/2018 | 02:18 | מאת: נושא: לעיסת לשון

שלום, אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לזה אבל מילדות אני לועסת את הלשון (כמו מסטיק) שלי בשני הצדדים שלה, זה סוג של גירוי שאם הוא מתחיל הוא יכול להימשך דקות רבות מאוד וחלל הפה מתמלא בריר, זה גורם לי להנאה אבל אני לא יודעת ממה זה נגרם, זה אומנם נעשה במודעות מלאה אבל לא מצליחה להפסיק עם זה, לפעמים זה יוצא משלטתי וזה קורה גם ליד אנשים וזה נורא מבייש, וזה לעיתים מגיע למצב שהלשון מתנפחת וקשה לאכול ולדבר .. מה אפשר לעשות ?

שלום רב, אני מליצה לך לפנות לרופא המשפחה והוא יפנה אותך למומחה המתאים. בברכת חג פורים שמח, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה