התקשות איזור התפירה בפה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

03/11/2017 | 16:39 | מאת: יערית

שלום רב עשיתי ניתוח שתל סילקון בסנטר . אצל פלסטיקאי אשר הוחדר מתוך חלל הפה בין השפה לחניכיים. איזור התפירה נוקשה וקשה מוגבהה וכואב. המיקום של התפר גבוה בולט וכואב.ובעיקבות כך השפה התחתונה קשה לי בתנועת הדיבור. הפלסטיקאי הזריק לי סטרואידים לאיזור התפירה שהפחית מעט את הכאב. לטענתו לא ניתקל במקרה כזה. אובדת עיצות...וכואבת. מה עושים????

שלום רב, לצערי אין לי תשובה עבורך, אלא להמליץ לך לפנות שוב למנתח. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה