לשון קשורה חיך ושפה שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

27/09/2017 | 00:10 | מאת: שי

שלום רציתי לשאול האם ישנה האפשרות לדעת במהלך היריון לגבי חיך שפה שסועה ולשון קשורה והאם לי יש חיך שסוע וזה עבר לעובר מה עלי לעשות

שלום רב, לגבי חיך ושפה שסועים, ניתן לצפות בהם בסקירת מערכות של העובר. לשון קשורה לא ניתן לצפות בסקירת מערכות. לגבי חיך שסוע בלבד, לעיתים קרובות קשה לצפות בו בשלב ההריון. לעיתים נצפה סנטר קטן יחסית אצל העובר היכול להצביע על חיך שסוע. בכל מקרה, אני ממליצה על סקירת מערכות אצל פרופ' טפר. לשאלות נוספות ניתן לפנות אלי באמצעות האימייל [email protected] בברכת שנה טובה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה