חשש לחיך שסוע תת-רירי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

17/07/2017 | 17:30 | מאת: מירה

בהפקות הקוליות של הבת שלי (4 ח׳) נשמע גוון מאנפף, אני גם חושבת שצבע החיך כהה יותר (לכיוון הכחול) מאשר צבע החניכיים והלשון. הנושא מתחיל להדאיג אותי,והייתי שמחה לקבל הדרכה.

שלו רב, אני מציעה לך לבדוק באם אכן לבתך שסע תת רירי. גם א יש אין מקום לדאגה היות וניתן לטפל בדיבור או באמצעות טיפול בדיבור של קלינאית תקשורת או באמצעות ניתוח בחיך. בכל מקרה מומלץ אבחון. את יכולה לפנות אלי באמצעות האימייל [email protected] ואעזור לך. בברכת יום טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה