דיבור מהאף כשיש חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/07/2017 | 16:33 | מאת: אפרת

שלום אני בעקרון בת 20 נולדתי עם חיך שסוע הדיבור הוא מהאף ניסיתי קלינאית תקשורת ולא הצלחתי הדיבור תמיד יברח יש משהו שאפשר לעשות? פתרון? חוץ מניתוח לסגירת החיך שהציעו לי ואז לדעת לדבר מחדש.....

04/07/2017 | 23:50 | מאת: דיבור אפי

שלטם אפרת, בהחלט ניתן לטםל בדיבור אפי! צרי עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] ואעזור לך. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

שלום אפרת, תשובתי נתנה ממכשיר הנייד שלי בעת שהותי בחו"ל. בכל מקרה, ניתן לטפל בדיבור אפי! צרי עמי קשר באימייל [email protected] ואעזור לך. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה