דחוף בבקשה צרידות קשה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

03/05/2017 | 17:18 | מאת: שרון

שלום. יש לי דלקת גרון חזקה כבר שלושה או ארבעה ימים, רק היום התחיל להשתפר. בנוסף היה לי שיעול מאוד חזק והיום פשוט נעלם לי הקול. קיבלתי פרדניזון (20מ"ג) ורציתי לדעת אם זה משהו שגם עוזר לרפא צרידות? אם לא, מה בדרך כלל נהוג לקחת כשיש צרידות קשה? אני זמרת ויש לי הופעה עוד שבועיים כך שזה דחוף.

04/05/2017 | 09:06 | מאת: צרידות

שלום רב, עליך לברר זאת עם רופא א.א.ג. בתחום של צרידות - מבחינה התנהגותית במקביל לטיפול התרופתי או בהמשך בהתאם לצורך, אני ממליצה לפנות לקלינאית התקשורת פנינה ארנטל, מומחית בתחום הקול. נייד: 050-6264712 בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה