דיבור מאנפף דיבור מהאף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/03/2017 | 17:36 | מאת: רונה

יש לי ילד כבן 11 שמדבר מהאף עשינו לו צילום לא נמצא כלום קלינאית תקשורת אמרה לנו זה הקול שלו וזהו הילד ממש מדוכדך ילדים צוחקים עליו מה את ממליצה לי לעשות בבקשה

שלום רב, כאשר הדיבור מאונפף, במרבית המקרים קיימת סיבה לכך וחשוב לברר אותה. במרבית המקרים קיים פתרון לבעיה. ניתן לערוך בדיקה מקיפה במרפאת חיך בבית חולים מאיר בכפר סבא. אתם יכולים לשלוח אלי בפקס את סיכום הבדיקה שנערכה לילדכם עם בקשה לבדיקה במרפאתנו. הפקס 09-7471617 עבור ד"ר אריאלה נחמני. בברכת שבוע טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה