צמרמורות עד כאב בשיניים עליונות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/01/2017 | 21:52 | מאת: עשירה

שלום, מזה חצי שנה אני סובלת מצמרמורות עד כאב בשניים עליונות מצד ימין, וזאת רק לאחר פעילות ספורט (רכיבת אופניים) הכאב חולף אחרי מס שעות. ביקרתי אצל רופא השיניים הוא עשה לי צילומים ובדיקות נוספות של רגישות לקור ועוד... בבדיקה הכול תקין אך אני ממשיכה לסבול.האם התופעה מוכרת ידועה בבקשה זקוקה לעזרה

שלום רב, לצערי לא אוכל לענות לשאלתך. מאידך הייתי ממליצה לך לפנות למומחה פה ולסת ולא רופא שיניים. בברכת שבוע טוב, ד"ר אריאלה נחמני

29/01/2017 | 12:22 | מאת: עשירה

פניתי כבר ..ומשם הציעו לי לפנות אל א.א.ג.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה