אבחון שפה וחך שסועים בסקירה ראשונה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/01/2017 | 19:16 | מאת: מיקי

שלום ד״ר נחמני, במהלך הסקירה שעברנו היום אובחנו שפה וחך שסועים בצד ימין עד האף. אנחנו בשבוע 15+1. קבענו לשבוע הבא סקירה נוספת וייעוץ גנטי בבית החולים. גם הרופא שבצע את הסקירה וגם הרופא המלווה נשמעו לא אופטימים והעלו את האופציה של הפסקת הריון. מכיוון שמדובר בהריון שני אחרי הריון ראשון שהסתיים בהפלה ותקופה ארוכה של טיפולים אנחנו רוצים למצות את כלל האפשרויות. לאן עלינו לפנות כדי לקבל אבחון ממוקד והערכת ההשלכות במידה ונחליט לשמור את ההריון? תודה מראש.

שלום רב, ברצון רב אעזור. כתבו לי מייל לאימייל שלי [email protected] . במייל ציינו טלפון שלכם ואצור עמכם קשר. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

24/01/2017 | 07:39 | מאת: רחל הנפלינג

יש לנו ילד בן 11.5 שנולד אם חיך ושפה שסועים אתם יכולים ליצור איתנו קשר ובשמחה נעזור עד כמה שאפשר [email protected]

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה