קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

24/07/2016 | 14:26 | מאת: נדב

כשאני באירוע אורטיקריה אני סובל מקוצר נשימה, למה זה קורה והאם אני חייב להתפנות למיון כל פעם?

שלום לך, נדב. מה שאתה מתאר מתאים לתגובה אלרגית ססטמית ולא לאורטקירה שמתארת מצב בו יש תפרחת בלבד. לאור התאור שלך אני ממליצה לך לפנות לבירור בהקדם אצל אלרגולוג מומחה- ייתכן שאתה מגיב לאלרגן חיצוני (מזון או נשאף כמו קרדית האבק למשל) שגורם לך לתסמינים הללו. בברכה,

17/08/2016 | 16:56 | מאת: יפעת

מניסיוני ומשיחות עם כמה מומחים, קושי בנשימה הוא חלק מאורטיקריה. הוושת מתנפחת ומונעת מעבר אוויר בקנה. זהו מצב שכאשר הוא קיצוני, הוא עלול להוביל לחנק. אצלי זה מופיע במצבים של מתח קיצוני. בישראל פניתי למטפל בצמחים וקבלתי תמצית סרפד שהעבירה את האורטיקריה כמעט כליל. בארה"ב קבלתי ערכה עם שני מזרקים שאוכל להזריק מיד כשהענין קורה ומתגבר. מקווה שסייעתי בידך.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת