הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

הסרת שיער ואורטיקריה. טיפול בXOLAIR

דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • הסרת שיער ואורטיקריה. טיפול בXOLAIR
    מחבר: מור
    תאריך: 18/09/2016
    שעה: 23:44
    סובלת כבר 11 חודשים. בדיוק מאז התחלתי טיפול להסרת שיער במכשיר HSR. האם אפשר להוכיח את הקשר? בהתחלה זה היה קטן ועם כל טיפול זה התגבר והתפשט. רק לאחר טיפול שמיני הבנתי שהפריחה באה בעקבות הטיפולים.. זה מכשיר חם על הגוף....
    ניסיתי אנטיהיסטמינים שונים וסטרואידים.
    רופא המשפחה רשם לי GILEX מינון 10 מיליגרם אני קראתי שהתרופה הזו משמינה ולכן אני חושבת לא לקחת אותה. האם בכלל זה עזר למישהו?
    כמו כן רציתי לשמוע על יעילות התרופה XOLAIR האם בטוחה לשימוש? האם כדאי להתחיל לקחת אותה? תודה



    הוסף תגובה
    • זולייר
      ד"ר רמית מעוז סגל
      זולייר
      מחבר: ד"ר רמית מעוז סגל
      תאריך: 22/09/2016
      שעה: 17:06
      שלום מור. זולייר היא תרופה יעילה ובעלת פרופיל בטיחות גבוה. גשי לאלרגולוג מומחה על מנת לוודא שזו אכן האבחנה וכי מיצית את חלופות הטיפול השמרני. בברכה , דר סגל
      הוסף תגובה
ד"ר רמית מעוז סגל

ד"ר רמית מעוז סגל (מנהל הפורום)

מומחית לאימונולוגיה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

עבור לפורום >>