הסרת שיער ואורטיקריה. טיפול בXOLAIR

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

18/09/2016 | מאת: מור

סובלת כבר 11 חודשים. בדיוק מאז התחלתי טיפול להסרת שיער במכשיר HSR. האם אפשר להוכיח את הקשר? בהתחלה זה היה קטן ועם כל טיפול זה התגבר והתפשט. רק לאחר טיפול שמיני הבנתי שהפריחה באה בעקבות הטיפולים.. זה מכשיר חם על הגוף.... ניסיתי אנטיהיסטמינים שונים וסטרואידים. רופא המשפחה רשם לי GILEX מינון 10 מיליגרם אני קראתי שהתרופה הזו משמינה ולכן אני חושבת לא לקחת אותה. האם בכלל זה עזר למישהו? כמו כן רציתי לשמוע על יעילות התרופה XOLAIR האם בטוחה לשימוש? האם כדאי להתחיל לקחת אותה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מור. זולייר היא תרופה יעילה ובעלת פרופיל בטיחות גבוה. גשי לאלרגולוג מומחה על מנת לוודא שזו אכן האבחנה וכי מיצית את חלופות הטיפול השמרני. בברכה , דר סגל

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת